Start 2B Greener met deze 5 nieuwkomers

Elke week zetten we vijf nieuwkomers in de Groene Routeplanner voor je op een rijtje. Zij helpen je allemaal op weg naar een groene lifestyle.

1. Crop Food Utrecht.

CROP (gewas, oogst) staat voor gezond, het liefst lokaal, natuurlijk biologisch en seizoensgebonden voedsel. Bij CROP eet je smakelijk binnen in het lunch-cafe of buiten op het terras.  Alle producten zijn ook voor take-way, thuis op de bank of met een kleedje in het park. CROP is een combinatie van een “stads-supermarkt” en een salade-sap-koffie bar.

2. Ekofamily

Kan het wel? Leven zonder plastic? Het zal in ieder geval erg moeilijk zijn, want in de meest onverwachte producten zit plastic. Minuscule plastic deeltjes zitten niet alleen in scrubs, maar ook in tandpasta, in shampoo, in zonnebrandsticks en in deodorant. Ekofamily laat je producten zien die bijdragen aan een duurzamer huishouden en je laten zien dat je ook kunt kiezen voor het gebruik van minder (giftig) plastic.

3. Eten zonder streken Eindhoven

Lekker, gezond en je weet wat je eet. Dat is Eten zonder Streken. Een streekwinkel met verse producten van kleine boeren en producenten, vervaardigd met eerlijke, nuchtere Brabantse arbeid. Bij Eten zonder Streken vindt je onder andere groenten en fruit, zuivel, brood en koek, vlees en langhoudbare producten als honing. Alles verser dan vers en voor een deel biologisch. Geproduceerd met aandacht voor het welzijn van dieren en met weinig vervoerskilometers. Al het eten is Brabants en inderdaad … zonder streken, kei-gezond en kei-lekker.

4. Fra Lippo Lippie

Handgemaakte veganistische lippenbalsem van natuurlijke ingrediënten en deels biologische aroma’s

5. Greenblush

Marieke blogt over cosmetica, voeding, gezondheid en lifestyle. En dit met een groen tintje! Zij is al lange tijd erg geïnteresseerd in een natuurlijke levensstijl. Graag doet ze de dingen wat mooier en groener, al is ze geen diehard en zeker niet perfect.

Nieuw! by zustenebol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *