Actie voor Serious Request 2013: ‘Tassen van tent met kunst op ’t randje’ van Bikkies.nl

Speciaal voor Serious Request 2013 komt Bikkies.nl in actie met ‘Tassen van tent met kunst op ’t randje’. Bikkies.nl heeft 9 opvallende kunstenaars, waaronder een aantal uit Leiden, gevraagd een stuk tent onder handen te nemen om er vervolgens eigenhandig tassen van te maken. Vanaf 1 december kun je op die unieke tassen bieden en de totale opbrengst gaat naar Serious Request.

Bekijk de trailer om de smaak te pakken te krijgen: [trailer: youtu.be/uUfyZuOGmSQ] Op Bikkies.nl maak je in november kennis met de kunstenaars en hun tas. Je kunt op je favoriete tas bieden vanaf 50 euro.

Op www.bikkies.nl/tassen-van-tent-met-kunst-op-t-randje/ of hun actiepagina bij Serious Request: www.kominactie.nl/bikkies vind je alle tassen.

Bikkies.nl, gevestigd in Leiden en Losser, is opgezet door de Bik-zussen Clara en Sophie en bestaat sinds 1 januari 2013. Bikkies.nl maakt tassen van oude canvas tenten. De tassen zijn met de hand gemaakt en zijn allemaal anders. Bikkies zijn sterk, eenvoudig en eigentijds. Kortom, gewoon ontzettend geinig om te hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *