Een Jeugd vol Zusténebol

Baby en Kind

De Map Baby en Kind geeft je op een leuke interactieve manier toegang meer dan 15 verschillende duurzame onderwerpen o.a. water, cadeaus, webshops, babyverzorging, feestjes, speelgoed en basisschool. Duurzaam alternatieven worden getoond binnen 5 duurzame gedrags- en consumptiekeuzes Minder, Hergebruik, Delen, Bewust en Recycle.  Zo kan je simpel zoeken op onderwerpen die bij jou passen en nieuwe informatie vinden over duurzame alternatieven, producten, diensten en initiatieven. Ook maak je virtueel kennis met inspirerende visionairs, game changers of uitdagers.

Baby en Kind, by zustenebol

Voor de beste weergave en gebruik van de Groene Routeplanner op je desktop en mobiele apparaten adviseren wij gebruik te maken van de gratis software van Pearltrees. Pearltrees is een social bookmarking systeem die het mogelijk maakt om links naar websites te bewaren, te organiseren en te delen met andere internetgebruikers. Ook handig voor eigen gebruik. Maak een gratis account aan en er gaat een duurzame wereld voor je open. Start hier  zustenebol
Korte intro YouTube Pearltrees Pearltree Intro

Voor tablets en smartphones is er een gratis app ontwikkeld, makkelijk te downloaden via je appstore.
Android
Apple

Ken jij mensen of initiatieven die in de Groene Routeplanner horen? Leuk als je ze met ons deelt in het reactieveld hieronder.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

5 Comments

 • francien schreef:

  Krijg de kleertjes hoort hier ook bij!

 • De Knappe Kikker schreef:

  Wat een mooie Twitterboom en fijn dat je De Knappe Kikker erbij hebt gezet. Bedankt!

  Groetjes,
  Maike
  @deknappekikker

 • Winona van Eck schreef:

  Nog een website met veel informatie over het gebruik van (uit-) wasbare luiers! Vooral handig om er achter te komen welk type luier het beste bij jou en jou gezin past. Kom je er niet uit? Je kan er zelf je huurpakket samenstellen om het (voordelig) eens echt uit te proberen. Ook om bijvoorbeeld nachtluiers (voor bedplassers) uit te testen. Zeker de moeite waard om te vermelden!
  Super gaaf initiatief dit trouwens, ga hier nog vaak terug komen 😉
  Groeten, Winona

 • Gefeliciteerd! En ontzettend bedankt voor de vermelding voor bewust online shoppen voor baby & kind. Zijn we trots op! Succes!

 • Ansella schreef:

  Zelf ontworpen stoere, lieve, leuke, comfortabele en vooral praktische babypakjes uit 1 stuk, gemaakt in Europa van 100%GOTS gecertificeerde biologische stoffen. Alleen gekeurmerkte stoffen worden gebruikt. Dus geen kinderarbeid, minimaal loon, veilige en hygiënische werkomgeving en het naaiatelier wordt door ons zelf uitgezocht en bezocht. Alle naaisters werken met plezier. Kunnen jullie iets voor baby1suit betekenen? Een webshop met een missie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *