Duurzame lekkernijen voor Pasen: Gezond & Genieten

Schermafbeelding 2015-04-02 om 15.47.01

Het is bijna Pasen. De winkels liggen vol met lekkernijen voor dit feestelijke weekend. Veel van de dingen die in de winkel te koop zijn passen minder goed binnen een groene lifestyle. Gelukkig geeft de Groene Routeplanner voldoende inspiratie voor duurzame lekkernijen. Geniet! Vrolijk Pasen.

Lekkernijen, by zustenebol

1 Comment

  • Bettina zegt:

    Hoi!
    Vorig jaar werd ik verkozen tot de meest duurzame MKB-er in Amsterdam Zuid, en op stedelijk niveau werd ik tweede. Ik heb een biologische banketbakkerij, en ik bak volgens de Duitse baktraditie……en pas ik bij jullie :-) ?
    hartelijke groet,
    Bettina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *