Exclusief en eerlijk kledingmerk Dresspecially opent webboetiek


Oprichtster en eigenaar van het merk Dresspecially, Lisette Blijleven, wil meer zijn dan het zoveelste merk dat kleding biedt. Haar drijfveren zijn duidelijk: Kleding kan mooier, beter en eerlijker. Met haar merk Dresspecially biedt zij alleen jurkjes, in een stoere office chique stijl die speciaal voor de besteller wordt gemaakt. Zo wordt kleding weer speciaal én persoonlijk.

Per bestelling gemaakt

Er is een groeiende vraag naar pure eerlijke kleding, geen 13 in een dozijn, maar een uniek en waardevol item. Dresspecially biedt dat ene unieke jurkje dat speciaal voor de besteller wordt gemaakt, ongeacht de maat, want via de webboetiek kunnen bepaalde lichaamspunten in maat worden aangepast. Zo is het jurkje uniek, persoonlijk en speciaal voor de vrouw die bestelt. En de levertijd is niet veel langer dan bij een reguliere webshop: tussen de 7 en de 10 werkdagen.

Voor de avontuurlijke stoere vrouw

Dresspecially ziet in haar klanten stoere, zelfbewuste vrouwen ongeachte de maat of leeftijd. Avontuurlijk en ambitieus, maar bovenal op en top vrouw. De ontwerpen van Dresspecially richten zich daarom ook op drie pijlers: stoere details, simpele modellen en stijlvol in look én productie. Uiteraard van eerlijke hoog kwalitatieve eco-stoffen die het milieu geen schade toebrengen en goed zijn voor de vrouw die het draagt.

Duurzame en ecologische stoffen

De stoffen voor de jurkjes zijn zoveel mogelijk gemaakt van ecologische grondstoffen. De meeste stoffen waarmee Dresspecially werkt, worden binnen Europa gefabriceerd. Een prachtige jersey komt uit Australië. Leveranciers worden gekozen op basis van duurzame stoffen maar ook op basis van hun duurzame productieproces. Duurzaam betekent voor Dresspecially niet alleen gebruik van ecologische grondstoffen, maar ook dat de stoffen lang mee gaan en makkelijk zijn in gebruik. Daarom zijn stoffen soms gemengd nylon of elasthaan. Voor comfort en gemak. Ook dat vindt Dresspecially duurzaam.

Online verkoop

Dresspecially biedt haar jurkjes aan via haar webboetiek Dresspecially.com. Periodiek is de kleine showroom open waar vrouwen stoffen kunnen voelen en eventueel jurkjes kunnen passen en bestellen. Uiteraard kunnen er ook stukjes stof worden opgestuurd om de keuze via de webboetiek te vergemakkelijken. Op-maat-bestellingen worden gekoppeld aan een speciale patrooncode zodat de koopster bij een volgende aankoop altijd een beroep kan doen op haar persoonlijke patroonmaten.

Mooier beter en eerlijker

Jurkjes worden per bestelling gemaakt en Dresspecially voorkomt daarmee enorme overproductie en biedt tegelijk een exclusief item. Alle reststoffen die over blijven na het maken van een jurkje worden gebruikt voor panden van de bekende pencilrokjes. De productie van de jurkjes vindt plaats in Nederland en de werkwijze is ambachtelijk: alle panden worden echt nog met de hand geknipt. Dat maakt een jurkje van Dresspecially in elk opzicht mooier, beter en eerlijker.

Meer info: Dresspecially

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *