Ghongha, de prachtige duurzame waterfles

Reusable waterflessen, een hot item deze dagen. Wij kregen de kans om 2 verschillende, prachtige flessen te ‘testen’. Een fles van KRNWTR (zie review) en een fles van het nieuwe merk GHONGHA.

Het eerste wat opvalt aan de Ghongha fles is het prachtige design. Een glazen fles in een rubber jasje met een mooie uitsnede zodat je, handig, kunt zien hoeveel water er nog in zit. De fles wordt verzonden in een mooie, witte, koker. De dop zit er apart op, aan een rubber ‘draadje’, en sluit gemakkelijk en lekvrij af. Het rubber beschermt de hand geblazen (borosilicate) glazen fles natuurlijk ook. (Borosilicate glas is het sterkste glas wat er bestaat) En hij kan gewoon, met rubber ‘sleeve’ in de vaatwasser. De fles is weinig gevoelig voor hitte of kou dus je favoriete thee of ijskoude watertje kan gewoon mee on the go. Ik word echt heel blij als ik naar deze fles kijk en, ook niet geheel onbelangrijk, hij drinkt echt heel fijn. Dit komt doordat de fles een vrij kleine opening heeft die je gemakkelijk aan je mond zet. Ik drink echt veel meer water sinds ik deze fles gebruik. Overal waar ik kom krijg ik positieve reacties op de fles, wat dan gelijk weer een mooi aanknopingspunt is om de reusable flessen te promoten 😉

Het verhaal achter de Ghongha-fles

In 2015 vond Anna Palmkvist, een “yogini” uit Londen, dat het maar eens afgelopen moest zijn met alle plastic flesjes die dagelijks worden weggegooid. Zij weet ook hoe belangrijk het is om genoeg te drinken, zeker als je sport, en dan is een plastic flesje snel gekocht. Dat moest anders en Anna besloot om haar steentje aan het milieu bij te dragen en een fles te ontwikkelen van duurzame materialen die veilig zijn voor haarzelf en het milieu. En Ghongha was geboren, Ghongha is hindu en betekent slak (snail). Snail is de bijnaam van Anna sinds haar jeugd. De flessen zijn 100% BPA-vrij en kunnen over-and-over-again gebruikt worden. Ghongha is een mooie manier om “stylish te hydrateren”, om er maar eens wat ‘flashy’ termen in te gooien, en de flessen zijn te koop in 4 mooie kleuren. Check de site voor meer info  www.ghongha.com Wij zijn fan!

 Social media:

Schermafbeelding 2016-05-04 om 10.46.12https://www.instagram.com/ghongha/

https://www.facebook.com/ghonghauk/

 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *