Groene Lifestyle Fair - 13 september 2015 Rotterdam

  • Groene Lifestyle Fairs

    Geannuleerd tot nader order

In de nabije toekomst gaan wij onze 1e Groene Lifestyle Fair organiseren.

Stel je voor…

…. dat honderden families, bewuste consumenten en toevallige passanten bij elkaar komen, genietend van biologische streek- en seizoensproducten, kennismakend met 40 kleine duurzame bedrijfjes die duurzaam leven dichterbij brengen, luisterend naar inspirerende sprekers en demonstraties. Een lekker muziekje op de achtergrond, er wordt geknuffeld met boerderijdieren, de draaimolen draait en de Share/ Re-Pair & Cyclecorner wordt druk bezocht. Iedereen geniet.

De Groene Lifestyle Fair is een zinnenprikkelend drie-eenheid van een boerderijfestival, markt en eetfestijn samen. Op de Fair wordt een groene lifestyle in al haar variëteiten beleefd en worden thema’s als Minder, Bewust, Delen, Hergebruik en Recycle uitgelicht. En dat alles op een eigentijdse manier.

Hier vinden wij het belangrijk om wat minder te consumeren, spullen te hergebruiken én delen, (h)eerlijke producten te kopen die goed zijn voor milieu en omgeving en flink te recyclen. Samen veranderen we hoe we eten tot hoe we wassen, van hoe we hun huizen verwarmen tot hoe we ons verplaatsen. Gewoon omdat we weten dat het zoveel duurzamer kan, goed voelt en leuk is om te ontdekken hoe.

Wil je op de hoogte blijven van de Groene Lifestyle Fair? Schrijf je dan in op onze nieuwsbriefInteresse om als standhouder deel te nemen? Mail ons op info@zustenebol.com