Groene lifestyle

Een groene lifestyle. Voor velen geen dagelijkse bezigheid. Rennend door de dagen consumeren we vaak op de automatische piloot, maken vluchtige en onbewuste keuzes en kost het teveel moeite om uit te zoeken wat duurzaam is. Zusténebol herkent dit en weet dat je makkelijk meegesleept kan worden in een levenspatroon vol drukte en stress. Daarom gaan we je prikkelen.

De eerste stap op weg naar een groene lifestyle betekent bewust kijken naar je dagelijkse gedrag en keuzes. We helpen je een beetje, bedenk eens hoe vaak je de volgende consumptiekeuzes toepast:
1. Recycle … terugwinnen uit afval
2. Bewust … besef van iets hebbend
3. Delen … met elkaar gebruiken
4. Hergebruik … opnieuw gebruiken
5. Minder … niet zo veel

Ga naar Start 2B Greener waar verschillende activiteiten uit je dagelijks leven zijn opgenomen. Dingen die je doet of koopt voor je huis, wat je eet of drinkt, welke kleding en verzorgingsproducten je gebruikt tot waarheen je op vakantie gaat.  Start 2B Greener bevat meer dan 2.100 websites vol inspirerende voorbeelden, duurzame producten en groene initiatieven. En zal een groene lifestyle leuk en makkelijker maken. Kies een groene lifestyle route die bij jou past of die je aanspreekt. Experimenteer met nieuwe gewoontes en aankoopgedrag, want dat is namelijk stap 2: besluiten het slimmer te doen en je groene intenties om te zetten in actie.

Uiteindelijk is de beslissende stap is het blijvend anders te doen, wat simpelweg betekent dat het je tweede natuur wordt. De laatste stap is om je ervaringen te gaan delen met je omgeving.

Veel plezier met Start 2B Greener en jouw stappen op weg naar een groene lifestyle! We horen graag hoe het je bevalt.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht