hihahut, genieten van comfort midden in de natuur

Wakker worden met het geluid van tjirpende vogels, om vervolgens te ontbijten in de zon, op je eigen terras aan het water. Je ruikt de geur van vers gezette koffie, terwijl je uitkijkt over uitgestrekte weilanden en watervlaktes. Onbezorgd met je rugzak op avontuur en tegelijkertijd genieten van comfort terwijl je midden in de natuur staat. Dit is het ultieme gevoel van vrijheid.

Tijdens een mini-avontuur bij hihahut start je bij één startpunt, waar jouw vervoersmiddel (tandem of roeiboot) staat te wachten. Langs bestaande wandel-, fiets- en vaarroutes kom je uiteindelijk bij jouw eigen hut voor die avond. Elke hut heeft een ander design en is aangepast op de omgeving waar deze wordt geplaatst. Zo is er een hut die meer als binnentent aanvoelt en achter bij de kweker wordt geplaatst. Een ander is volledig gericht op het vogelspotten in weidse vlaktes, met kleine ramen aan de ene kant en een eigen uitkijktoren bovenop de hut. Door van hut naar hut te trekken is het mogelijk om binnen korte tijd een groot deel van een buitengebied te ervaren, en te overnachten op bijzondere locaties. 

Alle hutten zijn onafhankelijk van bestaande riool, water en elektra aansluitingen. Met behulp van een compost-toilet en onder andere een mobiel helofytenfilter zorgen we ervoor dat de natuur niet beschadigd wordt door ons toedoen. We willen namelijk blijven genieten van de prachtige gebieden die ons land te bieden heeft en met hihahut proberen we op een recreatieve manier die bewustwording te creëren bij bezoekers. 

Help hihahut met haar crowdfund-campagne , waarbij je al de eerste overnachtingen kunt boeken, deze is via onderstaande link te vinden. 

https://www.oneplanetcrowd.com/nl/project/147386/description

Tags

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *