Huis en Tuin

Een huis wemelend van natuurlijke materialen, slimme energieoplossingen en een duurzame inrichting, dat is wat we bedoelen met een Huis vol Zusténebol.

Start 2B Greener – Huis & Tuin geeft je op een leuke, interactieve manier inspiratie om jouw huis te laten wemelen van duurzaamheid.  Energie, water, meubels, interieur en tuinieren zijn slechts een greep van de onderwerpen waarvan we laten zien hoe het duurzamer kan.

Je kan simpel zoeken op een onderwerp of product dat je aanspreekt en je ambitieniveau bepalen via 5 duurzame consumptiekeuzes Minder, Hergebruik, Delen, Bewust en Recycle. Bijvoorbeeld, je wilt graag meubels van hergebruikte materialen. Je klikt dan op categorie HERGEBRUIK, vervolgens op de button MEUBELS. Je krijgt meteen verschillende websites te zien van aanbieders.

Schermafbeelding 2016-03-17 om 10.36.06Open START 2B GREENER – HUIS EN TUIN

Voor optimaal gebruiksgemak op je desktop, tablet of smartphone kan je Start 2B Greener het best gebruiken met de gratis software van Pearltrees. Je maakt makkelijk een gratis account en voilà, je kan beginnen. Start hier.
(Korte intro YouTube Pearltrees).

Voor tablets en smartphones is er een gratis Pearltrees app ontwikkeld, makkelijk te downloaden via de App Store/Playstore.
Android
Apple

Ken jij mensen of initiatieven die in Start 2B Greener horen? Leuk als je ze met ons deelt.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht