Een Leven vol Zusténebol

In de Map Info en Actie wordt je op een interactieve manier meegenomen langs duurzame informatie, alternatieven en producten over 25 verschillende onderwerpen o.a. zwerfafval, repair, ruilen, delen, lifestyle, winkelen en basic tips en nieuws. Duurzaam alternatieven worden getoond binnen 5 duurzame gedrags- en consumptiekeuzes Recycle, Bewust, Delen, Hergebruik en Minder.  Zo kan je simpel zoeken op onderwerpen die bij jou passen en nieuwe informatie vinden over duurzame alternatieven, producten, diensten en initiatieven.

Info & Actie, by zustenebol

Voor de beste weergave en gebruik van de Groene Routeplanner op je desktop, tablet of smartphone adviseren wij je gebruik te maken van de gratis software van Pearltrees. Pearltrees is een social bookmarking systeem die het mogelijk maakt om links naar websites te bewaren, te organiseren en te delen. Ook handig voor eigen gebruik. Maak een gratis account aan en er gaat een duurzame wereld voor je open. Start hier  zustenebol
Korte intro YouTube Pearltrees Pearltree Intro

Voor tablets en smartphones is er een gratis app ontwikkeld, makkelijk te downloaden via je appstore.
Android
Apple

Ken jij mensen of initiatieven die in de Groene Routeplanner horen? Leuk als je ze met ons deelt in het reactieveld hieronder.

3 Comments

 • @NewHippyBlog schreef:

  Hi Groene Zorro,
  Wat een super initiatief, want het gaat idd ook om bundelen (van krachten). Fijn dat jij een soort Groene Google maps maakt 😉
  Ik bied bij deze mijn hulp aan om, indien nodig!

  Groetjes,
  Danielle

 • Lot schreef:

  Een hobby… zo noem je dit.
  Handig hoor! Een collega met zo’n hobby.
  Hier ga ik zeker mijn voordeel mee doen.
  Echt een super tool!

  Groetjes Lot

 • martien schreef:

  Krijg de Kleertjes hoort in dit rijtje thuis. Non profit website waar kinderkleding en speelgoed per pakket kan worden geruild, via de post of via een buurtruilpunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *