Je huis poetsen met een Big Green Smile!

Zo af en toe mogen wij van Zusténebol producten testen. Het is echt een feestje als je nieuwe dingen mag testen op het gebied van wat je zo interessant vindt! Daar zijn wij dan ook erg dankbaar voor. Zo kregen wij pas een geweldig schoonmaakpakket van ´Method´ aangeboden via Big Green Smile (www.biggreensmile.nl) Thanx!!! De slogan van Method is: #cleanhappy! Nou happy, dat werden wij wel! Het mooie van Method, naast de prachtige verpakkingen, is dat alle producten helemaal eco zijn! En daar worden wij bij Zusténebol dus ´happy´ van. Van ´cleanen´ iets minder. Alhoewel….

De verpakkingen zijn dus ´clean´ en strak. En doorzichtig zodat je de gezellige kleurtjes van de verschillende producten er doorheen ziet. Naast deze fijne, en 100% gerecyclede verpakkingen, die na gebruik zelfs op de composthoop mogen, werd ik (mevrouw Zusténebol die het grootste deel van het huishouden voor haar rekening neemt) echt heel erg blij van de heerlijke geuren! Wat een verademing! Echte bloemen-, en/of kruidengeuren in plaats van een chemisch veldboeket. De producten ruiken écht naar hoe ze heten. Te beginnen met de allesreiniger in sprayvorm die luistert naar de naam ´Pamplemousse´(roze grapefruit) Je gelooft het niet maar ik maakte bijna een sprongetje toen ik het rook en heb gelijk van alles extra in huis ´bespoten´ en gepoetst, waanzinnig! De allesreiniger is er in heel veel verschillende heerlijke geuren (die ik echt allemaal een keertje uit wil proberen!)

Het wasmiddel wat wij gebruikten, met de geur ´ fresh air´, ruikt heerlijk fris en is echt superzuining! Het handige doseerpompje geeft je precies de juiste hoeveelheid voor een wasje en, in tegenstelling tot veel eco-wasmiddelen, ruikt hij heerlijk! Ook hier weer een hoeveelheid aan de meest fantastische geuren en, omdat niet iedereen er van houdt of er tegen kan, ook een parfumvrije variant. Oh ja, hij wast ook nog prima schoon!

Qua vloercleaning hebben ze bij Method een nieuwe methode bedacht. Je spuit een beetje van de citroen-gember vloeistof rechtstreeks uit de fles op je vloer en dan dweilen maar. Handig!! Ook hier valt gelijk de frisse geur op en volgens de hilarische tekst op de site (sowieso kan ik je een bezoekje aan de site van methodhome.com aanraden voor productomschrijvingen met een vette knipoog) kan en wil je na gebruik van de grond eten. En dat klopt. Snel en lekker! Hier echter wel een kleine kritische noot. Het product belooft een streeploze vloer maar dat is bij ons thuis niet helemaal het geval.

De vaat die niet in de vaatwasser mag wordt bij Zusténebol netjes met de hand afgewassen. Met ´clementine` afwasmiddel, ook weer met een handig doseerpompje, is dat klusje een stuk minder erg. Echt, een mooie fles en lekker geurtje maken het huishouden bijna leuk!

Met een nieuwsgierig 14 maanden oud mannetje in huis zijn producten zonder chemicalien extra fijn. En is een glasreiniger on-mis-baar. Op basis van maisalcohol en met een prachtige kleur paars, maakt deze naar frisse munt en eucalyptus geurende held snel en streeploos schoon. Even sprayen op ramen, deuren en spiegels, doekje er over heen en you´re good to go! Alsof je dagelijks je huis poetst 😉

Badkamerreinigers en ik hebben een haat-liefde verhouding. De meesten hebben een sterke, chemische geur welke enorm op mijn luchtwegen en ogen slaat. Ze maken door de heftige, vaak giftige, stoffen, wel goed schoon. Maar hoe fijn is het dat er nu een eco-product is dat ruikt naar eucalyptus en munt, dat goed schoonmaakt en niet op mijn keel en ogen slaat. Ook hier weer pure hardwerkende plantenkracht die het vuile werk doet. Zusténebol is fan!

In onze uitgebreide ´Detox set´ (te koop via biggreensmile.nl voor het fijne bedrag van maar Eur.24,95) met alle bovenstaande producten, zat ook een handzeep met Franse lavendelgeur. De zeep heeft een fijn, stevig pompje, ook weer een mooi design en doet wat een handzeep moet doet. Je handen schoon wassen met een subtiele frisse geur.

Het merk ‘Method` is een merk met een missie en daar houden wij van! Zij proberen zo duurzaam en eerlijk mogelijk te werken en dat doen ze wat Zusténebol betreft geweldig! Gedurende het gebruik en onderzoek naar het merk en de producten werd ik steeds enthousiaster over hun visie en producten, wat een prachtig merk! Echt, ga poetsen!

Meer info

Big Green Smile
Method

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *