Een Stad vol Zusténebol

16 Steden

De Map 16 Steden geeft je op een leuke interactieve manier toegang tot duurzame mogelijkheden in 16 grote Nederlandse steden. Duurzaam alternatieven worden getoond binnen verschillende categorieën o.a. restaurants, winkelen, stadslandbouw, streekproducten, delen, energie en Dagje Weg. Zo kan je simpel zoeken op onderwerpen die bij jou passen en nieuwe informatie vinden over duurzame alternatieven, producten, diensten en initiatieven. Ook maak je virtueel kennis met inspirerende visionairs, game changers of uitdagers.

16 Steden, by zustenebol

Voor de beste weergave en gebruik van de Groene Routeplanner op je desktop en mobiele apparaten adviseren wij gebruik te maken van de gratis software van Pearltrees. Pearltrees is een social bookmarking systeem die het mogelijk maakt om links naar websites te bewaren, te organiseren en te delen met andere internetgebruikers. Ook handig voor eigen gebruik. Maak een gratis account aan en er gaat een duurzame wereld voor je open. Start hier  zustenebol
Korte intro YouTube Pearltrees Pearltree Intro

Voor tablets en smartphones is er een gratis app ontwikkeld, makkelijk te downloaden via je appstore.
Android
Apple

Ken jij mensen of initiatieven die in de Groene Routeplanner horen? Leuk als je ze deelt met ons in het reactieveld hieronder.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

2 Comments

  • Rob van de Star schreef:

    Croqqer verbindt drukke mensen met betrouwbare, vriendelijke mensen uit je buurt die graag een klus voor je doen en zo wat willen bijverdienen. Of een klus ruilen of als vrijwilliger.

    Klussen als je was doen, strijken, die lekkende kraan verhelpen, behangen, oppas voor je kinderen of huidieren, monteren van dat IKEA bouwpakket, organiseren verjaardagsfeestje, je website door ontwikkelen, hulp op kantoor of met je computer, als je personal shopper – je kan het zo gek niet verzinnen: wij vonden de juiste talenten voor je, misschien wel vlak bij je om de hoek!

    Croqqer is in heel Nederland actief.

  • Wat fijn! Op deze manier wordt het een stuk makkelijker om duurzamere keuzes te maken. Helemaal als de alternatieven bij je in de buurt zitten. Bedankt voor de tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *