Smikkelen met verantwoorde tussendoortjes van BoxBites!

Tussendoortjes….. het klinkt zo verleidelijk maar vaak staan ze helaas bol van de suikers, kleur-, en smaakstoffen met onuitspreekbare en onbegrijpelijke namen. Hoe blij zijn wij dan ook met het initiatief van BoxBites! De eerste (voor zover wij weten) webshop die jouw gezonde tussendoortjes (gratis en snel!) thuisbezorgd! En je hoeft er niet eens thuis voor te blijven want het pakketje past door de brievenbus! Boxbites is ontstaan uit onvrede met de gangbare tussendoortjes welke zoveel rommel bevatten dat het onmogelijk meer gezond te noemen is. De twee enthousiaste initiatiefnemers Mark en Thomas vonden dat dit anders moest kunnen en gingen op zoek naar gezonde en verantwoorde alternatieven. En zo ontstond het idee achter Boxbites.

Het idee is dat je een pakketje met lekkers besteld, zonder dat je stad en land voor af hoeft te zoeken en je door allerhande etiketten met ingrediënten hoeft te worstelen. Dat heeft Boxbites namelijk al voor je gedaan! Zij hebben het lekkerste uit binnen en buitenland voor je verzameld en in een pakketje gestopt! In een pakketje zitten 6 verschillende ‘snacks’ (ook al zo’n verleidelijk woord) waar je je zonder schuldgevoel op kan storten. In onze testversie zat een stevige reep met chiazaad en cocos, 3 zachte en heerlijk zoete dadels (echt zo fijn heb ik ze nog nooit geproefd!), 2 zakjes met verschillende nootjes en gedroogd fruit (onze favoriet!), een zakje rozijntjes en een mango -ananasreep. De snacks geven snel een verzadigd gevoel en je hebt echt het idee dat je je tanden ergens in zet. Wij zijn fan!

Er is een mogelijkheid tot het afsluiten van een (voordelig) abonnement en je kunt eventuele dieet-, en allergiewensen (suikervrij, lactosevrij, standaard is alles glutenvrij) aangeven bij je bestelling. Echt, hoe fijn wil je het hebben?

Wij hebben eigenlijk maar 1 klein verzoekje…. De mogelijkheid om je eigen box samen te stellen in plaats van de standaard aangeboden box met 6 verschillende heerlijkheden.

Meer info
Boxbites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *