Een Reis vol Zusténebol

Transport en Reizen

De Map Transport en Reizen geeft je op een leuke interactieve manier toegang meer dan 10 verschillende duurzame onderwerpen o.a. autodelen, Het Nieuwe Werken, elektrische auto, vakantie, Dagje Uit en fietsen. Duurzaam alternatieven worden getoond binnen 5 duurzame gedrags- en consumptiekeuzes Minder, Hergebruik, Delen, Bewust en Recycle.  Zo kan je simpel zoeken op onderwerpen die bij jou passen en nieuwe informatie vinden over duurzame alternatieven, producten, diensten en initiatieven. Ook maak je virtueel kennis met inspirerende visionairs, game changers of uitdagers.

Transport en Reizen, by zustenebol

Voor de beste weergave en gebruik van de Groene Routeplanner op je desktop en mobiele apparaten adviseren wij gebruik te maken van de gratis software van Pearltrees. Pearltrees is een social bookmarking systeem die het mogelijk maakt om links naar websites te bewaren, te organiseren en te delen met andere internetgebruikers. Ook handig voor eigen gebruik. Maak een gratis account aan en er gaat een duurzame wereld voor je open. Start hier  zustenebol
Korte intro YouTube Pearltrees Pearltree Intro

Voor tablets en smartphones is er een gratis app ontwikkeld, makkelijk te downloaden via je appstore.
Android
Apple

Ken jij mensen of initiatieven die in de Groene Routeplanner horen? Leuk als je ze met ons deelt in het reactieveld hieronder.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *