Water! Rechtstreeks uit kraan in KRNWTR fles

Iedereen weet het inmiddels wel, plastic flesjes zijn superslecht voor het milieu. Alleen al in Nederland worden er per dag 1.500.000 (ja, dat is anderhalf miljoen) flesjes weggegooid. Bedenk even hoeveel dat er dagelijks zijn over de hele wereld. In de oceanen drijven kilometers grote plastic soups die alles wat leeft, inclusief ons, bedreigt. Er is dus echt geen excuus meer om je water in plastic te kopen. Of eigenlijk ook, om duur bronwater te kopen.

Ons kraanwater is lekker (en goedkoop!) en, eerlijk is eerlijk, die 2 liter per dag drinkt nu eenmaal lekkerder weg uit een leuk flesje. KRNWTR springt hierop in met stoere RVS flessen in verschillende kleuren. De fles die wij hebben getest (mintgroen) is van lichtgewicht RVS (grootst gedeelte gerecycled). Erg sterk en absoluut lekvrij, met een plastic draaidop met een opening in de vorm van een soort vlam (mooi!), zodat je ‘m ook ergens aan kunt hangen. Wij vinden de fles perfect voor buitensporters, want hij kan echt tegen een stootje. In de shop van KRNWTR is een aparte ‘sportdop’ te koop, je weet wel, zo’n dop die je, meestal met je tanden, opentrekt. De fles heeft een zachte coating waardoor hij fijn voelt en niet uit je handen glijdt en een vrij grote opening waardoor hij makkelijk vult en lekker drinkt. Enige kleine minpuntje wat ik persoonlijk vond, is dat je met de sportdop niet lekker door kan drinken omdat je de fles niet in kan drukken. Maar verder zeg ik, halen die fles en draag je eigen kleine steentje bij!

De mannen (Tetsuro & Tom) achter het coole merk KRNWTR, zelf enthousiaste surfers, zagen hoeveel rommel er in de zee dreef en wilden daar “iets” mee. Niet alleen met het plastic maar sowieso, met het letterlijk en figuurlijk, op de kaart zetten van gewoon, lekker uit de kraan en altijd in de buurt, water. Kraanwater dus. Et voila, KRNWTR was een feit. Omdat zij erg begaan zijn met milieu, doneren zij 5% van hun omzet aan de Plastic Soup Foundation.

KRNWTR heeft niet alleen drinkflessen in hun assortiment. Op hun site www.krnwtr.nl, zie je naast een range aan mooie producten ook hun promotie voor het schenken van KRNWTR in de horeca, met bijbehorend glaswerk. En daar willen wij best voor betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *